Læs lidt omkring hvem jeg er, hvad min baggrund er og har i spørgsmål, er i velkomne til at kontakte mig.

Om Pia Norup

Pia Norup er læge af baggrund og har de sidste 10 år dedikeret sit virke til sundhed og forebyggelse og personlige forandringsprocesser, for mennesker, der gerne vil opnå højere grad af sundhed, trivsel og tilfredshed i livet.
Over de sidste par år har Pia fulgt Institute for Functional Medicine’s kurser og har netop gennemført eksamen og er pr. 31.12.2018 certificeret Functional Medicine Practitioner.

Sammen med Umahro Cadogan, har Pia været vært på TV2 programmet “Kan man spise sig rask?”, hvor patienter med forskellige sygdomme bringes igennem et 12 ugers forløb baseret på functional medicine principperne.
2. sæson af denne tv programserie starter d. 6. februar 2019 og går over 5 uger, hvor man følger 10 nye patienter med en række forskellige sygdomme.
I 2015 udgav Pia bogen Testosteron- Mand, Krop og Performance. Og i december 2018 udkom bogen “Kronisk Sund”, Lægens 3 trins plan for autoimmune sygdomme.

“Det ligger mit hjerte meget nær, at vi bør betragte alle mennesker med et langt større potentiale end dét, der er i brug. Vi er i vid udstrækning i stand til med de valg vi tager at påvirke vores sundhed og trivsel, og selv når vi bliver syge, har vi stærke selvhelende kræfter, hvis vi forstår at aktivere dem – med alt fra kost, motion, meditation, livsindstilling, – ja i princippet alt hvad vi gør, tænker, spiser, yder, føler og nærmest ånder hver dag har en betydning.”

Ved spørgsmål kan i kontakte mig her -> Kontakt mig